Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing de aller (49283) - spaic (437563) » 193172816: T25/J10/VI

Liga 193172816 Información oficial sobre el partido 193172816 en Hattrick

13.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VI.318 (14636)

Gaudí F.C. Alineación oficial del equipo 'Gaudí F.C.' en el partido 4 - 1 C.D SmeagoL Alineación oficial del equipo 'C.D SmeagoL' en el partido
0 - 1 Félix Ortiz (2')
Isidor Raskin (12') 1 - 1
Raúl Ubieta (20') 2 - 1
Isidor Raskin (77') 3 - 1
Isidor Raskin (79') 4 - 1
Gaudí F.C. Alineación oficial del equipo 'Gaudí F.C.' en el partido 4 - 1 C.D SmeagoL Alineación oficial del equipo 'C.D SmeagoL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gaudí F.C. Alineación oficial del equipo 'Gaudí F.C.' en el partido 2 - 0 C.D SmeagoL Alineación oficial del equipo 'C.D SmeagoL' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaudí F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 12 (Gol de penalti): Després de 12 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Gaudí, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Isidor Raskin de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gaudí. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Raúl Ubieta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Gaudí i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 77 minuts de joc. Mentre en Isidor Raskin el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Isidor Raskin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Raúl Ubieta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Sanz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Isidor Raskin de Gaudí va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Osorio Herreras va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

C.D SmeagoL

Goles Goles

  • 141 Minuto 2 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SmeagoL van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Félix Ortiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SmeagoL, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Kevin Lapuente Mazo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Nil Pelegrí va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Al minut 66 en Joni Maikkula va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Després de 3 minuts jugats, Jaime López es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alexandre Lopes Pinto.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Marcus Matsson va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Kevin Lapuente Mazo ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.