Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monxu UD (775886) - Rayo Malayo C.F. (801305) » 193170449: T25/J6/VI

Liga 193170449 Información oficial sobre el partido 193170449 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VI.276 (14594)

Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido 1 - 0 WHO LET THE DOGS OUT Alineación oficial del equipo 'WHO LET THE DOGS OUT' en el partido
Luca Sanna (72') 1 - 0
Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido 1 - 0 WHO LET THE DOGS OUT Alineación oficial del equipo 'WHO LET THE DOGS OUT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido 3 - 0 WHO LET THE DOGS OUT Alineación oficial del equipo 'WHO LET THE DOGS OUT' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pennywise PW

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luca Sanna, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pennywise se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Pennywise per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Luca Sanna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): John Richner quasi dona a Pennywise l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Pennywise va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Lazar Ivić va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, John Richner va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Luca Sanna quasi marca en una jugada assajada de córner que Eduardo Carlos Maiellaro havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

WHO LET THE DOGS OUT

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DOGS, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Bastiaan Aardema va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Olivier Noël va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): DOGS va tenir l'empat a l'abast de la mà quan József Vámos es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.