Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AtleticodeBarcelona (1431111) - Pepinillo's FC (796924) » 193170156: T25/J3/VI

Liga 193170156 Información oficial sobre el partido 193170156 en Hattrick

25.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VI.271 (14589)

Palmera Pharmacists' Alineación oficial del equipo 'Palmera Pharmacists'' en el partido 1 - 1 perdedores el resto Alineación oficial del equipo 'perdedores el resto' en el partido
Daniel Dubreuil (18') 1 - 0
1 - 1 Reyes Cortés (80')
Palmera Pharmacists' Alineación oficial del equipo 'Palmera Pharmacists'' en el partido 1 - 1 perdedores el resto Alineación oficial del equipo 'perdedores el resto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palmera Pharmacists' Alineación oficial del equipo 'Palmera Pharmacists'' en el partido 1 - 0 perdedores el resto Alineación oficial del equipo 'perdedores el resto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmera Pharmacists'

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Pharmacists s'avançava en el marcador després que en Daniel Dubreuil xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jean-Pierre Messai no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Daniel Dubreuil estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aman Cifuentes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 17 (Lesión grave): João Pinheiro, de Pharmacists, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ignacio Mantecón el va substituir.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Harmen-Jan Mouwe de Pharmacists va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jordi Villar va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Alexander Nuraliev que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

perdedores el resto

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de perdedores eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 80, Reyes Cortés va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de perdedores, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Gerrie Ulijn va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Manuel Gil va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Christophe Dausse de perdedores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reyes Cortés de perdedores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.