Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

prehistorico total (772529) - El milagro de pakinto (490527) » 193170155: T25/J3/VI

Liga 193170155 Información oficial sobre el partido 193170155 en Hattrick

25.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VI.271 (14589)

ATLANTIS F.S Alineación oficial del equipo 'ATLANTIS F.S' en el partido 1 - 0 El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido
Lorenzo Ferlenga (79') 1 - 0
ATLANTIS F.S Alineación oficial del equipo 'ATLANTIS F.S' en el partido 1 - 0 El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLANTIS F.S Alineación oficial del equipo 'ATLANTIS F.S' en el partido 2 - 0 El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLANTIS F.S

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lorenzo Ferlenga ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ATLANTIS es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Vélez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Tibi Radu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Jakub Krzywoń va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ATLANTIS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a ATLANTIS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilson Revetria, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

El milagro de pakinto

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Wilson Revetria va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Josep Belenguer. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del milagro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eusebi Herratiz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.