Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El milagro de pakinto (490527) - Kal_El United (1431713) » 193170153: T25/J2/VI

Liga 193170153 Información oficial sobre el partido 193170153 en Hattrick

18.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VI.271 (14589)

El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido 1 - 2 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
0 - 1 Ziauddin Abu-Hana (25')
Iván Quesada Guzmán (44') 1 - 1
1 - 2 Ziauddin Abu-Hana (52')
El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido 1 - 2 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido 5 - 0 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
Es un cenizo 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El milagro de pakinto

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del milagro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Iván Quesada Guzmán en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Josep Belenguer quasi dona a milagro l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eusebi Herratiz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del milagro van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Echeandía, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aitame Cadenas hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eusebi Herratiz va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Aitame Cadenas va estar a punt d'empatar per a milagro quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Enrique Iglesia va desviar la pilota a l'últim instant.

Brothers C.F

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Isak Ravn va pentinar un córner cap al segon pal que Ziauddin Abu-Hana va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 52 una excel·lent centrada de Elías Moreno va arribar a Ziauddin Abu-Hana, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Eduard Roura va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elías Moreno de Brothers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Miralles de Brothers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Roberto Contesti ocupà el lloc d'en Eduard Pirla al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de Brothers quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.