Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Región de Murcia CF (119765) - acto vandalico (435239) » 193169605: T25/J5/VI

Liga 193169605 Información oficial sobre el partido 193169605 en Hattrick

08.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VI.261 (14579)

Ortopedia Buitrón Alineación oficial del equipo 'Ortopedia Buitrón' en el partido 0 - 0 Arsenal de naranjas C.f: Alineación oficial del equipo 'Arsenal de naranjas C.f:' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ortopedia Buitrón Alineación oficial del equipo 'Ortopedia Buitrón' en el partido 2 - 0 Arsenal de naranjas C.f: Alineación oficial del equipo 'Arsenal de naranjas C.f:' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ortopedia Buitrón

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Krämerwende va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Adrián Alvir va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Ortopedia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 87 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Carvallo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Alberto Ferrio.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Rafael Alberto Ferrio no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Arsenal de naranjas C.f:

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): naranjas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Branko Balaban va desviar el xut final de Pieter-Jesse Hidma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Nelu Andronescu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Branko Balaban, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vitalius Stančinskis de naranjas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Víctor Sanjurjo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vitalius Stančinskis va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.