Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

samba00 (1335177) - jaimeFC (773608) » 193166771: T25/J11/VI

Liga 193166771 Información oficial sobre el partido 193166771 en Hattrick

20.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / VI.210 (14528)

mp pupas Alineación oficial del equipo 'mp pupas' en el partido 0 - 3 sportin de gondan Alineación oficial del equipo 'sportin de gondan' en el partido
0 - 1 Klas Eriksson (32')
0 - 2 Ricky Gerhardsson (43')
0 - 3 Klas Eriksson (72')
mp pupas Alineación oficial del equipo 'mp pupas' en el partido 0 - 3 sportin de gondan Alineación oficial del equipo 'sportin de gondan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mp pupas Alineación oficial del equipo 'mp pupas' en el partido 1 - 2 sportin de gondan Alineación oficial del equipo 'sportin de gondan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,5 % 63,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mp pupas

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): En Bernhard Killmar va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 3, però el porter visitant José Guillemota el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salvador Ferrer va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant José Guillemota va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Félix Zuñiga de pupas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Niels Andersen de pupas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Al minut 61, Fedor Witschge de pupas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del pupas puguin veure en Niels Andersen jugant de nou; ja que al minut 75 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Manuel Andrés el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

sportin de gondan

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de sportin Klas Eriksson va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ricky Gerhardsson va augmentar l'avantatge de sportin a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Klas Eriksson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miquel López estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ricky Gerhardsson, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Torres, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Torres va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Antonio Torres va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Dirk Eckelt de sportin es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.