Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Devil's Bruge (778574) - espetran (991542) » 193165204: T25/J11/VI

Liga 193165204 Información oficial sobre el partido 193165204 en Hattrick

20.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / VI.182 (14500)

Diables de Martorell Alineación oficial del equipo 'Diables de Martorell' en el partido 1 - 3 Luzas Team Alineación oficial del equipo 'Luzas Team' en el partido
0 - 1 Zdzis?aw Klinicki (27')
0 - 2 Globi Rebetez (39')
Harm Cortenrade (41') 1 - 2
1 - 3 Daniel Bãdoi (80')
Diables de Martorell Alineación oficial del equipo 'Diables de Martorell' en el partido 1 - 3 Luzas Team Alineación oficial del equipo 'Luzas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Diables de Martorell Alineación oficial del equipo 'Diables de Martorell' en el partido 0 - 4 Luzas Team Alineación oficial del equipo 'Luzas Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diables de Martorell

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Harm Cortenrade, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Martorell.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Amado Peñas va estar a punt d'empatar per a Martorell quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Osman Darwish va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ignazio Gomersbach de Martorell va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 61, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Jiménez de Asín quasi marca en una jugada assajada de córner que Tony Byron havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zygmunt Kaliniak de Martorell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18, Ignazio Gomersbach de Martorell es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Martorell puguin veure en Kornelius Kleven jugant de nou; ja que al minut 45 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Joni Närvä el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Moustafa M'Baye de Martorell es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Luzas Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zdzisław Klinicki va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Globi Rebetez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 0 - 2 per a Luzas.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Daniel Bãdoi va augmentar l'avantatge de Luzas a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Luzas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kornelius Kleven va desviar el xut final de Karlos Albert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Pierino Surace de Luzas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Michael Breissler de Luzas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierino Surace de Luzas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Arkaitz Navas de Luzas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.