Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Avechucho (778662) - Singra FC (1337720) » 193162479: T25/J1/VI

Liga 193162479 Información oficial sobre el partido 193162479 en Hattrick

11.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VI.134 (14452)

Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 1 - 0 Singra FC Alineación oficial del equipo 'Singra FC' en el partido
Benito Mangini (62') 1 - 0
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 1 - 0 Singra FC Alineación oficial del equipo 'Singra FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 3 - 0 Singra FC Alineación oficial del equipo 'Singra FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Avechucho

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Xuuuxo va ser Benito Mangini.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ernesto Juan Espino va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Alejandro Sánchez González es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 38 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alejandro Sánchez González va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kasper Bangsgaard va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Áron Kamocsai va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicasio Acero de Xuuuxo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicasio Acero es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hilary Cegielski de Xuuuxo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Singra FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Singra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rastislav Bolhaj va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Singra van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kris Borre va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Francisco Blázquez que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.