Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

murcia19 (489084) - C.F. marxals (801295) » 193160462: T25/J1/VI

Liga 193160462 Información oficial sobre el partido 193160462 en Hattrick

11.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VI.98 (14416)

Cabalino Rampante Alineación oficial del equipo 'Cabalino Rampante' en el partido 1 - 3 C.F. Las Aguilas Alineación oficial del equipo 'C.F. Las Aguilas' en el partido
0 - 1 Tomasz Binias (9')
0 - 2 Salva Eguinoa (20')
Georg Climbach (56') 1 - 2
1 - 3 Troels Berglund (78')
Cabalino Rampante Alineación oficial del equipo 'Cabalino Rampante' en el partido 1 - 3 C.F. Las Aguilas Alineación oficial del equipo 'C.F. Las Aguilas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabalino Rampante Alineación oficial del equipo 'Cabalino Rampante' en el partido 0 - 1 C.F. Las Aguilas Alineación oficial del equipo 'C.F. Las Aguilas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabalino Rampante

Goles Goles

  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Andrey Taptykov va anar a parar al cap de Georg Climbach que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Cabalino el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Cabalino va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Georg Climbach va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ville Sintonen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11, Javier Leurs de Cabalino va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

C.F. Las Aguilas

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Aguilas va ser finalitzada des de l'esquerra per Tomasz Binias al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Salva Eguinoa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Passaven 78 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Troels Berglund va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Troels Berglund va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Aguilas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tomasz Binias va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Matan Stern de Aguilas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Al minut 16 de partit, el jugador Jordi Guinart de Aguilas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.