Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosPacers2 (993013) - Termópilas (1435307) » 193157682: T25/J6/VI

Liga 193157682 Información oficial sobre el partido 193157682 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VI.48 (14366)

Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido 2 - 1 the gomez team Alineación oficial del equipo 'the gomez team' en el partido
Avier Antsipau (6') 1 - 0
Francesco Majer (11') 2 - 0
2 - 1 Václav Michalík (41')
Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido 2 - 1 the gomez team Alineación oficial del equipo 'the gomez team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido 1 - 1 the gomez team Alineación oficial del equipo 'the gomez team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arbitros Club Asturias

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carles Lupis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Avier Antsipau, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Arbitros va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Francesco Majer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Nicola Tarquini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Arbitros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moisés Bertolín.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Avier Antsipau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

the gomez team

Goles Goles

  • 154 Minuto 41 (Gol de penalti): El jugador de gomez Václav Michalík va anotar des dels 11 metres al minut 41, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Emanuel Mallenco va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Eros Lopes Brito la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de gomez havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de gomez la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Isaak Sutter al minut 60 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Juan Manuel Mata va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): gomez va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lucian Gheorghe que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johan Heer.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Johan Heer va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 15 (Lesión grave): Joan Carbonell, de gomez, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Eros Lopes Brito el va substituir.