Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitufin Systems (774252) - Gil is trick (1415189) » 193156590: T25/J13/VI

Liga 193156590 Información oficial sobre el partido 193156590 en Hattrick

03.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VI.28 (14346)

Pitufin Systems Alineación oficial del equipo 'Pitufin Systems' en el partido 1 - 2 F.C. Zarautz Alineación oficial del equipo 'F.C. Zarautz' en el partido
0 - 1 Adalberto Couso (6')
Alexandre Lusseau (22') 1 - 1
1 - 2 Xavier Ángel Consejo (48')
Pitufin Systems Alineación oficial del equipo 'Pitufin Systems' en el partido 1 - 2 F.C. Zarautz Alineación oficial del equipo 'F.C. Zarautz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pitufin Systems Alineación oficial del equipo 'Pitufin Systems' en el partido 2 - 0 F.C. Zarautz Alineación oficial del equipo 'F.C. Zarautz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitufin Systems

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 22, Alexandre Lusseau de Pitufin empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zarautz. La jugada d'estratègia del Pitufin per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ignacio Cabellos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Jesús Escriche quasi empata el partit per a Pitufin, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Ignacio Cabellos de Pitufin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ignacio Cabellos de Pitufin per doble groga al minut 75.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75, Manolo González de Pitufin es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

F.C. Zarautz

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El porter de Zarautz va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adalberto Couso va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Xavier Ángel Consejo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Midas Bekkema va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Álvaro González rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zarautz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adalberto Couso, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Laín Valenzuela de Zarautz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Fredrik Persson va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Zarautz estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.