Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD_ MOSTOLEÑOS (491830) - villalpando dc (775494) » 193155157: T25/J5/VI

Liga 193155157 Información oficial sobre el partido 193155157 en Hattrick

08.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VI.3 (14321)

meat loaf Alineación oficial del equipo 'meat loaf' en el partido 2 - 0 villalpando dc Alineación oficial del equipo 'villalpando dc' en el partido
Daniel Guio (48') 1 - 0
Henrik Bråthen (54') 2 - 0
meat loaf Alineación oficial del equipo 'meat loaf' en el partido 2 - 0 villalpando dc Alineación oficial del equipo 'villalpando dc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
meat loaf Alineación oficial del equipo 'meat loaf' en el partido 2 - 0 villalpando dc Alineación oficial del equipo 'villalpando dc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

meat loaf

Goles Goles

  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de meat Daniel Guio va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Andrija Bertalanić va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): meat va augmentar la diferència quan Henrik Bråthen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): meat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Armando Ríos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Jiří Nohejl va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Henrik Bråthen gairebé va marcar per a meat des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Daniel Guio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Jan-Lukas Klumpp va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Henrik Bråthen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan-Lukas Klumpp va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jiří Nohejl.

villalpando dc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): villalpando van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Ramón Bayón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): villalpando van sortir al contraatac al minut 38, però Twan van Domburg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Tomasz Janocha probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.