Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeBaRRaKaS (438051) - Amaña F. C. (773245) » 193155142: T25/J2/VI

Liga 193155142 Información oficial sobre el partido 193155142 en Hattrick

18.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VI.3 (14321)

DeBaRRaKaS Alineación oficial del equipo 'DeBaRRaKaS' en el partido 3 - 1 Derribos Traid Alineación oficial del equipo 'Derribos Traid' en el partido
Stefan Mocanu (17') 1 - 0
1 - 1 Dagoberto Blanco (21')
Kevin Neureither (81') 2 - 1
Oliver Tuvborg (90') 3 - 1
DeBaRRaKaS Alineación oficial del equipo 'DeBaRRaKaS' en el partido 3 - 1 Derribos Traid Alineación oficial del equipo 'Derribos Traid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DeBaRRaKaS Alineación oficial del equipo 'DeBaRRaKaS' en el partido 2 - 2 Derribos Traid Alineación oficial del equipo 'Derribos Traid' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,2 % 50,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeBaRRaKaS

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): En Stefan Mocanu va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de DeBaRRaKaS van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Kevin Neureither.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oliver Tuvborg va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Marcin Ślemp va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DeBaRRaKaS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Oliver Tuvborg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DeBaRRaKaS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Kevin Neureither va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 4 (Tirita (médico)): Eduardo Luján Paladino va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de DeBaRRaKaS estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Massimiliano Gianneschi, de DeBaRRaKaS, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Luciano Muñoz el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): En Stefan Mocanu va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Derribos Traid

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Als 21 minuts de partit, Dagoberto Blanco de Derribos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Felipe Azcarate va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marcus Zwicke que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Pablo Molina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Remzi Ezel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Arcangelo Verdone quasi aconsegueix empatar per Derribos al minut 88, però Remzi Ezel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Pedro Cascudo de Derribos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Seppo Niinijärvi va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.