Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD_ MOSTOLEÑOS (491830) - DeBaRRaKaS (438051) » 193155140: T25/J1/VI

Liga 193155140 Información oficial sobre el partido 193155140 en Hattrick

11.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VI.3 (14321)

meat loaf Alineación oficial del equipo 'meat loaf' en el partido 0 - 2 DeBaRRaKaS Alineación oficial del equipo 'DeBaRRaKaS' en el partido
0 - 1 Oliver Tuvborg (6')
0 - 2 Marcin ?lemp (64')
meat loaf Alineación oficial del equipo 'meat loaf' en el partido 0 - 2 DeBaRRaKaS Alineación oficial del equipo 'DeBaRRaKaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
meat loaf Alineación oficial del equipo 'meat loaf' en el partido 2 - 1 DeBaRRaKaS Alineación oficial del equipo 'DeBaRRaKaS' en el partido
Tiene mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

meat loaf

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Henrik Bråthen va poder marcar per a meat en un servei de cantonada picat per en Riccardo Padricelli quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Allan Lorant, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El meat va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Idar Eide la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Idar Eide va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Jiří Nohejl va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Allan Lorant de meat es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Henrik Bråthen ocupà el lloc d'en Joakim Pettersson al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de meat quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

DeBaRRaKaS

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de DeBaRRaKaS va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Oliver Tuvborg, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Marcin Ślemp de DeBaRRaKaS va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 64.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oliver Tuvborg de DeBaRRaKaS es va guanyar la targeta groga merescudament.