Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tadío FC (435114) - C.D ML (436353) » 193154690: T25/J14/V

Liga 193154690 Información oficial sobre el partido 193154690 en Hattrick

10.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / V.250 (5765)

celdran´s team Alineación oficial del equipo 'celdran´s team' en el partido 3 - 1 Atlético Salernitana Alineación oficial del equipo 'Atlético Salernitana' en el partido
Andreu Prats (8') 1 - 0
Mattias Svensson (10') 2 - 0
2 - 1 Artur Luberadzki (32')
Rubén Osorio Zayas (69') 3 - 1
celdran´s team Alineación oficial del equipo 'celdran´s team' en el partido 3 - 1 Atlético Salernitana Alineación oficial del equipo 'Atlético Salernitana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
celdran´s team Alineación oficial del equipo 'celdran´s team' en el partido 0 - 1 Atlético Salernitana Alineación oficial del equipo 'Atlético Salernitana' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celdran´s team

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Andreu Prats va donar a celdran´s un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El porter de celdran´s va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mattias Svensson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de celdran´s va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rubén Osorio Zayas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Henrik Högbeck va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

Atlético Salernitana

Goles Goles

  • 150 Minuto 32 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 32 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Artur Luberadzki, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Šime Štromajer quasi aconsegueix empatar per Salernitana al minut 35, però Julián Del Camino va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 60 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pablo Rouco va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 64, en un 1 contra 1 amb el porter, però Julián Del Camino va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Artur Luberadzki des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar Gandara.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Rato de Salernitana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): En Pablo Rouco va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Raymundo González. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.