Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frenaybache (491312) - Gimnàstica Granota (485941) » 193152691: T25/J4/V

Liga 193152691 Información oficial sobre el partido 193152691 en Hattrick

01.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / V.215 (5728)

Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido 6 - 1 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
Allesandro Aafjes (19') 1 - 0
Cai Jien Ming (23') 2 - 0
2 - 1 Ralph Maxfield (36')
Allesandro Aafjes (37') 3 - 1
Roberto Ferráez (38') 4 - 1
Cai Jien Ming (50') 5 - 1
Cai Jien Ming (73') 6 - 1
Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido 6 - 1 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido 2 - 0 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
Tiene mucha potra 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soto Rey F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Rodrigo Morado estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Allesandro Aafjes va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 19.
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Soto i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 23 minuts de joc. Mentre en Cai Jien Ming el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 37, Cai Jien Ming va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Allesandro Aafjes que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gimnàstica. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roberto Ferráez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Soto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 38.
  • 107 Minuto 50 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Cai Jien Ming! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 5 - 1.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Soto al minut 73, que va llançar ajustat al pal en Cai Jien Ming. 6 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Nicola Persic va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Nicola Persic una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Marcial Roibal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Cai Jien Ming, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rodrigo Morado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Sunfríði Láadal Jensen es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Després de 32 minuts, Soto va veure com el seu jugador Sunfríði Láadal Jensen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Mei Weitong entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 39 va fer que Mei Weitong de Soto hagués d'abandonar el terreny de joc. Sai Peñafiel va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Sai Peñafiel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Soto es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Gimnàstica Granota

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Ralph Maxfield va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Gimnàstica va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Albert Guinovar va quedar-se sol davant el porter Gigi Grigore, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Gimnàstica van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Richard Kommerstädt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11, Aliomo Izaza de Gimnàstica va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Kalle Kelder de Gimnàstica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Natalio Estanyol de Gimnàstica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.