Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrio Santa Maria C.F (493299) - Los re-mataos (313836) » 193150567: T25/J6/V

Liga 193150567 Información oficial sobre el partido 193150567 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / V.177 (5690)

craktors Alineación oficial del equipo 'craktors' en el partido 1 - 1 Los re-mataos Alineación oficial del equipo 'Los re-mataos' en el partido
0 - 1 Lõrinc Takátsy (41')
Yannick Etienne (84') 1 - 1
craktors Alineación oficial del equipo 'craktors' en el partido 1 - 1 Los re-mataos Alineación oficial del equipo 'Los re-mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
craktors Alineación oficial del equipo 'craktors' en el partido 2 - 0 Los re-mataos Alineación oficial del equipo 'Los re-mataos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

craktors

Goles Goles

  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): craktors equilibrava la balança al minut 84. En Yannick Etienne, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Adalberto Seabra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de craktors se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Eduard van Enckhuyzen hauria d'haver estat gol al minut 42 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 224 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 89, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Per Hansson sempre els tira per la dreta i en Rui Guia, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a craktors per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Terkel Eriksen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Per Hansson de craktors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduard van Enckhuyzen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los re-mataos

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En Lõrinc Takátsy va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Raúl Aedo quasi marca en una jugada assajada de córner que Armide Banyuls havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alfonso Suárez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Aedo de re-mataos es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Raúl Aedo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lõrinc Takátsy de re-mataos es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafał Koniusz de re-mataos es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.