Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chuchis (487242) - Wilsaxs (48361) » 193148948: T25/J7/V

Liga 193148948 Información oficial sobre el partido 193148948 en Hattrick

22.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / V.148 (5661)

Waltercsr Team Alineación oficial del equipo 'Waltercsr Team' en el partido 5 - 2 sporting can tunis Alineación oficial del equipo 'sporting can tunis' en el partido
0 - 1 Christoph Gerolstein (9')
0 - 2 Pere Mompart (20')
Daan Hoogzaad (25') 1 - 2
Ricardo Tena (30') 2 - 2
Ricardo Tena (67') 3 - 2
Daan Hoogzaad (81') 4 - 2
Wessel Alma (88') 5 - 2
Waltercsr Team Alineación oficial del equipo 'Waltercsr Team' en el partido 5 - 2 sporting can tunis Alineación oficial del equipo 'sporting can tunis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Waltercsr Team Alineación oficial del equipo 'Waltercsr Team' en el partido 6 - 1 sporting can tunis Alineación oficial del equipo 'sporting can tunis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waltercsr Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passava el minut 25 del matx, quan l'atent Daan Hoogzaad va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ricardo Tena va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 30.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Waltercsr van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ricardo Tena va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Waltercsr va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daan Hoogzaad progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wessel Alma va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Daan Hoogzaad arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Pere Reverter de Waltercsr va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

sporting can tunis

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Christoph Gerolstein de sporting va fer un bon esprint per escapar-se de Wessel Alma i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pere Mompart, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Pere Mompart va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ivan Palomar va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 209 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Pere Reverter? Un error clamorós seu va donar a Christoph Gerolstein una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jordi Coromina després que el jugador de sporting li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xavier Bravo de sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Iguíñiz de sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Rafael Moreno de sporting va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Samuli Koivukoski va entrar en el seu lloc.