Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C ALACANT (124075) - KickBoxing-Soccer (315377) » 193147429: T25/J5/V

Liga 193147429 Información oficial sobre el partido 193147429 en Hattrick

08.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / V.121 (5634)

R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido 2 - 1 KickBoxing-Soccer Alineación oficial del equipo 'KickBoxing-Soccer' en el partido
Sabir Haddad (10') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Ramírez (23')
Ralph Bernadet (33') 2 - 1
R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido 2 - 1 KickBoxing-Soccer Alineación oficial del equipo 'KickBoxing-Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido 1 - 3 KickBoxing-Soccer Alineación oficial del equipo 'KickBoxing-Soccer' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Deportivo da Coruña

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sabir Haddad ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Deportivo es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 33 Ralph Bernadet va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Gómez Bolaños va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 46 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ralph Bernadet va entorpir al marcador d'en Adrián Hervás per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Martín Fernández va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Neal Moore de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KickBoxing-Soccer

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kickboxing van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ricardo Ramírez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Anastasio Macías Reja va rebre molts aplaudiments. Al minut 71 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): El jugador de Kickboxing Emili Gómez Dávila va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Gallard va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Víctor Montagut no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.