Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cthulhu F.C. (123833) - baravenida (125752) » 193147024: T25/J2/V

Liga 193147024 Información oficial sobre el partido 193147024 en Hattrick

18.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / V.114 (5627)

Cthulhu F.C. Alineación oficial del equipo 'Cthulhu F.C.' en el partido 0 - 3 THE KINGS OF ROCK Alineación oficial del equipo 'THE KINGS OF ROCK' en el partido
0 - 1 Jorge Valcarce (35')
0 - 2 Martin Winzenried (36')
0 - 3 Djamel Abdellaoui (60')
Cthulhu F.C. Alineación oficial del equipo 'Cthulhu F.C.' en el partido 0 - 3 THE KINGS OF ROCK Alineación oficial del equipo 'THE KINGS OF ROCK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cthulhu F.C. Alineación oficial del equipo 'Cthulhu F.C.' en el partido 3 - 1 THE KINGS OF ROCK Alineación oficial del equipo 'THE KINGS OF ROCK' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cthulhu F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Cthulhu va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Patrik Gröngård va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ote Suvi es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 31, però el porter va aturar el seu xut.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Sigurd Ottesen Hansen de Cthulhu es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 79, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 9 de partit, quan un jugador de Cthulhu, en Mohd Zulfakri bin Sulaiman, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sigurd Ottesen Hansen va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Álvaro Caloia, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

THE KINGS OF ROCK

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de KINGS Jorge Valcarce va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Martin Winzenried de KINGS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, KINGS va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Djamel Abdellaoui, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Djamel Abdellaoui va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martin Winzenried. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 84 per Hélder Antunes va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martin Winzenried es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Carles Cuadrat no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.