Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Confiança Fa Fàstic (124861) - Catecumenos (796778) » 193142301: T25/J12/V

Liga 193142301 Información oficial sobre el partido 193142301 en Hattrick

27.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / V.29 (5542)

La Confiança Fa Fàstic Alineación oficial del equipo 'La Confiança Fa Fàstic' en el partido 3 - 1 Sabañon Alineación oficial del equipo 'Sabañon' en el partido
Sven Gadeberg (16') 1 - 0
Christer Bertilsson (30') 2 - 0
Manolo Segura (52') 3 - 0
3 - 1 Rosemiro Dezan (70')
La Confiança Fa Fàstic Alineación oficial del equipo 'La Confiança Fa Fàstic' en el partido 3 - 1 Sabañon Alineación oficial del equipo 'Sabañon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Confiança Fa Fàstic Alineación oficial del equipo 'La Confiança Fa Fàstic' en el partido 3 - 0 Sabañon Alineación oficial del equipo 'Sabañon' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Confiança Fa Fàstic

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Sven Gadeberg de Confiança, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Confiança van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christer Bertilsson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Confiança va augmentar la diferència quan Manolo Segura no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Confiança per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Franco Caimi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manolo Segura. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Sven Gadeberg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Théo Bichel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Vladimir Komisarov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sergio Cantabria va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Manolo Segura, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Robert Johnson, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Johnson.

Sabañon

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats de Sabañon van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rosemiro Dezan va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Sabañon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Jeremi Mlakar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Shalom Shaked va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Irisarri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Rosemiro Dezan de Sabañon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Erasmo das Neves va prendre el seu rol al minut 85.