Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carisa fc (125590) - El pelanas (489987) » 193137545: T25/J13/IV

Liga 193137545 Información oficial sobre el partido 193137545 en Hattrick

03.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / IV.8 (3431)

Konig F.C. Alineación oficial del equipo 'Konig F.C.' en el partido 1 - 3 El pelanas Alineación oficial del equipo 'El pelanas' en el partido
0 - 1 Walerian Motyczy?ski (31')
Pablo Cardozo (61') 1 - 1
1 - 2 Walerian Motyczy?ski (83')
1 - 3 Walerian Motyczy?ski (90')
Konig F.C. Alineación oficial del equipo 'Konig F.C.' en el partido 1 - 3 El pelanas Alineación oficial del equipo 'El pelanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Konig F.C. Alineación oficial del equipo 'Konig F.C.' en el partido 0 - 1 El pelanas Alineación oficial del equipo 'El pelanas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Konig F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Domingo Zubeldia encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pablo Cardozo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Konig van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Joey Haus va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Konig, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Pablo Cardozo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): David Buck hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Keld Fjordside havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joey Haus, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Buster O'Kane de Konig va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El pelanas

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): pelanas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Walerian Motyczyński va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Walerian Motyczyński es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 90 minuts, Walerian Motyczyński va superar per velocitat Géza Bródy per posar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Oliver Schumacker ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Walerian Motyczyński que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Carlos Ojeda va estar a punt de posar per davant a pelanas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ulf Magnusson va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sjors Hardenbol. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juan Luis Moreno no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mikael Spindler probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.