Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Katakraks St Boi (122686) - Skydy F C (437957) » 193137419: T25/J9/IV

Liga 193137419 Información oficial sobre el partido 193137419 en Hattrick

06.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / IV.6 (3429)

Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 1 - 2 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
Paul Standal (41') 1 - 0
1 - 1 Raúl Clavo (74')
1 - 2 Juan Carlos Garriga (77')
Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 1 - 2 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 0 - 1 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katakraks St Boi

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 41, indicava inequívocament que en Paul Standal va saber trobar la xarxa rival. Katakraks desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Katakraks per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Lazzaro Uburti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Finco Seriese, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Antonio Valdés de Katakraks es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ante Arbutina probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Lazzaro Uburti, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Los Hotros

Goles Goles

  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Raúl Clavo de Hotros va fer un bon esprint per escapar-se de Demesio Lawrence i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Juan Carlos Garriga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Raúl Clavo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Mate Živalj va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfonso Arra va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 52 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mark Lysko va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Hotros creava perill des de la dreta al minut 62, però en Alfonso Arra, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Víctor Morillo desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Carlos Garriga de Hotros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Clavo de Hotros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.