Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ya me pensaré un nombre de equipo (492940) - elfcbarcelonamejorequipo (49142) » 193137272: T25/J14/IV

Liga 193137272 Información oficial sobre el partido 193137272 en Hattrick

10.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / IV.3 (3426)

Avispad@s Alineación oficial del equipo 'Avispad@s' en el partido 1 - 3 DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido
Thomas Boesen (9') 1 - 0
1 - 1 Sébastien Fougeray (10')
1 - 2 Ignacio Ballester Cardell (35')
1 - 3 Mauro Astorri (55')
Avispad@s Alineación oficial del equipo 'Avispad@s' en el partido 1 - 3 DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avispad@s Alineación oficial del equipo 'Avispad@s' en el partido 0 - 2 DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avispad@s

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jochum Bernhard va acabar en una passada genial cap al jugador de Avispad@s Thomas Boesen, que va marcar el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Edoardo Teodoro Bellavicolo de Avispad@s va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Edoardo Teodoro Bellavicolo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jochum Bernhard, que no va rendir al seu nivell habitual.

DYD

Goles Goles

  • 164 Minuto 10 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Sébastien Fougeray marqués l'empat. Al minut 10 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Ignacio Ballester Cardell de DYD va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 55 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DYD. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Mauro Astorri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en César Rodríguez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de DYD la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Frederic Espinosa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Juan Antonio Miró va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Florian-Nicolae Vornicu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergi Calle. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Semblava que Sébastien Fougeray s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.