Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girona HCF (1436630) - C.D. Fray Albino Football (119925) » 190476313: T25/R1

Copa 190476313 Información oficial sobre el partido 190476313 en Hattrick

08.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Girona HCF Alineación oficial del equipo 'Girona HCF' en el partido 2 - 3 Kadajsh Alineación oficial del equipo 'Kadajsh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Girona HCF Alineación oficial del equipo 'Girona HCF' en el partido 1 - 1 Kadajsh Alineación oficial del equipo 'Kadajsh' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,4 % 51,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Girona HCF

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Girona va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Bruno Pieraccini aconseguint el 1 - 0.
  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Bruno Pieraccini va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 85.

Kadajsh

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 36 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Kadajsh. Manuel Prudencio el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): Kadajsh agafava avantatge al minut 50 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Simeón Rodero amb mestria.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Àlex Ballester des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Aritz Dach va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Manuel Prudencio va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 18. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel Prudencio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alfredo Roca Paradís va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Guijarro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Alfredo Roca Paradís quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Olavi Pehkonen, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Ballester de Kadajsh va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simeón Rodero.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 52 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 52 va fer que Simeón Rodero de Kadajsh hagués d'abandonar el terreny de joc. Joaquín Calatrava Barrio va entrar al terreny de joc per suplir-lo.