Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BellvisFc (308240) - C.F. Official Hattrick (1370343) » 190474165: T25/R1

Copa 190474165 Información oficial sobre el partido 190474165 en Hattrick

08.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Zendarios Alineación oficial del equipo 'Zendarios' en el partido 1 - 5 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zendarios Alineación oficial del equipo 'Zendarios' en el partido 2 - 4 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zendarios

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Eugeniusz Ibron s'emportà una gran ovació del públic local al minut 14, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zendarios va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eugeniusz Ibron, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Onésimo García probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Joan Folguera no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

C.F. Official Hattrick

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En José Francisco Zapata va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): En Bjarke Bruhn va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 16. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Official va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José Goya.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bjarke Bruhn va augmentar l'avantatge de Official a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Vice Ljuština va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Official va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vice Ljuština s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Francesco Giannini, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Official va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Janne Lahdelma, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.