Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mitocondria CF (1460810) - Galactic Team C.F. (802113) » 190472931: T25/R1

Copa 190472931 Información oficial sobre el partido 190472931 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Crossmax Alineación oficial del equipo 'Crossmax' en el partido 5 - 4 RaCiNG SeRGiuKo Alineación oficial del equipo 'RaCiNG SeRGiuKo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Crossmax Alineación oficial del equipo 'Crossmax' en el partido 2 - 1 RaCiNG SeRGiuKo Alineación oficial del equipo 'RaCiNG SeRGiuKo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crossmax

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Witold Taranek va donar a Crossmax un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Crossmax pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kai Benedyk va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo Gotarda va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 209 Minuto 106 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Diego González, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Racing, però Ignacio Manzano no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Timoteo Acuña de Crossmax va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kai Benedyk.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Cosimo Bazoli probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pablo Gotarda no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Nel Maggiolo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Rafael Vicuña va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Witold Taranek va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Pablo Gotarda de Crossmax va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Crossmax Kai Benedyk, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Daniel Ramos. El marcador continuava 5 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Crossmax Bence Gyánó va intentar enganyar Daniel Ramos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.

RaCiNG SeRGiuKo

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Laurids Leibold de Racing després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 164 Minuto 52 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Adrián Malpica va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Diego González va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gregorio Cabarcos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 108, quan en Laurids Leibold va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Al minut 109 de partit, Pablo Moncayo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego González de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Racing Adrián Malpica no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gregorio Cabarcos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Matthias Kern de Racing va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rodolfo Orleans Borbón de Racing va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Racing, Diego González, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Laurids Leibold, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gregorio Cabarcos va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Racing i 5 - 4 al marcador.