Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GalizanteCanario (1336117) - Lombrinus FS (995644) » 190472580: T25/R1

Copa 190472580 Información oficial sobre el partido 190472580 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

JOSEP MARIA TEAM Alineación oficial del equipo 'JOSEP MARIA TEAM' en el partido 1 - 2 Lombrinus FS Alineación oficial del equipo 'Lombrinus FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JOSEP MARIA TEAM Alineación oficial del equipo 'JOSEP MARIA TEAM' en el partido 0 - 1 Lombrinus FS Alineación oficial del equipo 'Lombrinus FS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOSEP MARIA TEAM

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Wilbur Avery va treure un córner llarg cap al segon pal que en Steinar Ludvigsen, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Joaquín Ricón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de JOSEP que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): JOSEP van sortir al contraatac amb encert al minut 64, però Hades Bugarin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raül Casanas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raül Casanas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hades Bugarin va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Anatael Fernández Sarasola.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, JOSEP va veure com el seu jugador Joaquín Ricón havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Bruno Voit entraria per ocupar el seu lloc.

Lombrinus FS

Goles Goles

  • 160 Minuto 81 (Gol de falta): Lombrinus, al minut 81, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Darryl Goossens.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Petri Stegar quedar desmarcat i marcar per a Lombrinus al minut 85. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Lombrinus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan John Wekking es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Lombrinus va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Dumitru Ionescu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Darryl Goossens, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Darryl Goossens.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 35 va fer que Lauri Sämpi de Lombrinus hagués d'abandonar el terreny de joc. Felipe Bustingorri va entrar al terreny de joc per suplir-lo.