Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O Porto (1336919) - Ziocannitos (308777) » 190472345: T25/R1

Copa 190472345 Información oficial sobre el partido 190472345 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Zendinho's Team Alineación oficial del equipo 'Zendinho's Team' en el partido 1 - 2 Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Ziocannitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zendinho's Team Alineación oficial del equipo 'Zendinho's Team' en el partido 2 - 0 Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Ziocannitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zendinho's Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Zendinhos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Paolo Todde, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Zendinhos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Ola Størseth va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Paolo Todde va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Maximilien Lucet va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Todde de Zendinhos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Carlo Maria Rensink va sortir coix del terreny de joc, substituït per Béla Pulay. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Maximilien Lucet va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Ziocannitos

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 23, quan Gigi Chergoleishvili va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marcin Stefanowicz va anar directament als peus de Gigi Chergoleishvili que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ziocannitos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Peter Giese va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jorge Calella al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Noah Lucius.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a César Fernández no li va importar gens ni mica.