Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sorra United (797293) - Los frijolitos (801053) » 190472005: T25/R1

Copa 190472005 Información oficial sobre el partido 190472005 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Los Dragons F.C Alineación oficial del equipo 'Los Dragons F.C' en el partido 1 - 0 Los frijolitos Alineación oficial del equipo 'Los frijolitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Dragons F.C Alineación oficial del equipo 'Los Dragons F.C' en el partido 1 - 1 Los frijolitos Alineación oficial del equipo 'Los frijolitos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Dragons F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paulo Boti de Dragons aconseguir un gol al minut 85 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vladimir Prvulović va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 52 de joc.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Paulo Boti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Martín Magnín, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Paulo Boti ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Los frijolitos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Vicente Gutiérrez va estar a punt de posar per davant a frijolitos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mauro Izaga va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bartłomiej Łudzik va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Vicente Gutiérrez de frijolitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Morten Thorning de frijolitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.