Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Saguntino (991947) - Papeleros12 (774677) » 190471199: T25/R1

Copa 190471199 Información oficial sobre el partido 190471199 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

At. Saguntino Alineación oficial del equipo 'At. Saguntino' en el partido 3 - 6 Chavos Alineación oficial del equipo 'Chavos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. Saguntino Alineación oficial del equipo 'At. Saguntino' en el partido 2 - 0 Chavos Alineación oficial del equipo 'Chavos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Saguntino

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Artur Espasa va donar a Saguntino un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Jędrek Gałęzowski del Saguntino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrea Laguda va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Saguntino per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 96, quan Didier Delebarre va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): En Artur Espasa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Saguntino se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Vicens Escorna de Saguntino va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Saguntino Roni Mazelin, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de David Ocón. El marcador continuava 1 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Heine Stausholm xutant per a Saguntino va fer anar la pilota just on la volia, però David Ocón, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Saguntino, 窦 (Dou) 力坤 (Likun), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Andrea Laguda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Saguntino.

Chavos

Goles Goles

  • 164 Minuto 50 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Szabolcs Harkai va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant 窦 (Dou) 力坤 (Likun)? Un error clamorós seu va donar a Lyubomir Dimitrov una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chavos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Egon Gerber, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 112 (Lesión leve): Després de 112 minuts jugats, Lyubomir Dimitrov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Miguel Sánchez.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Szabolcs Harkai anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Chavos.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Tomas Eken anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Chavos.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Gaspard Gatineau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Jan Hagsten va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Chavos, Egon Gerber, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 6 al marcador.