Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pankis21 (993681) - Resacon CF (772473) » 190469975: T25/R1

Copa 190469975 Información oficial sobre el partido 190469975 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

DestructionWorld Alineación oficial del equipo 'DestructionWorld' en el partido 4 - 8 BUREBA C.F. Alineación oficial del equipo 'BUREBA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DestructionWorld Alineación oficial del equipo 'DestructionWorld' en el partido 2 - 1 BUREBA C.F. Alineación oficial del equipo 'BUREBA C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,3 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DestructionWorld

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a DestructionWorld va ser Beneharo Rión.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Corria el minut 62, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. DestructionWorld s'avançava en el marcador després que en Beneharo Rión xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors del DestructionWorld amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 88, deixant Eelco Kamperman en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Diego Pinilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Sada al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Pinilla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DestructionWorld Beneharo Rión, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de David Sada. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DestructionWorld Rafel Asón va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de DestructionWorld, Remigiusz Kęder, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ivan Ivchev de DestructionWorld va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DestructionWorld, José Adrián, col·locà la pilota just a les mans d'en David Sada. El marcador: 4 - 7.

BUREBA C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 44 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Władysław Iwanowicz marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Halcón Martínez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de BUREBA i marcant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): El jugador de BUREBA Vicente Álvarez Cabiro va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 87 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): BUREBA va estar a punt d'empatar al 29 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Władysław Iwanowicz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Władysław Iwanowicz de BUREBA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Franck Germond no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 98 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Kostas Yiannakopoulos maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Halcón Martínez de BUREBA és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de BUREBA, Vicente Álvarez Cabiro, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de BUREBA, Kostas Yiannakopoulos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Thierry Lescot de BUREBA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ángel Pérez en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 7.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Thomas Hjertin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 8 per a BUREBA.