Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pizo's Clan (1419365) - Canalla Tumba Vikingos (489799) » 190469675: T25/R1

Copa 190469675 Información oficial sobre el partido 190469675 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Bebares Alineación oficial del equipo 'Bebares' en el partido 1 - 4 Son Prohens C.F. Alineación oficial del equipo 'Son Prohens C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bebares Alineación oficial del equipo 'Bebares' en el partido 2 - 1 Son Prohens C.F. Alineación oficial del equipo 'Son Prohens C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,9 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bebares

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Cristiano Roque. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hsiao Chung Ho de Bebares va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Gerrit Borghouts de Bebares gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Charles Helgesson va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Gerrit Borghouts de Bebares va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jedei Parra de Bebares va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Urso.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Rainerio Cambón ocupà el lloc d'en Thorbjørn Gade Hastrup al 65 minuts, dos minuts després que el jugador de Bebares quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Son Prohens C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 31 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Christian Schmid marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dan Brenner va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Prohens va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dan Brenner, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 76 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 76 pels visitants. En Manasa Askins va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Narcís Perpinyà quasi aconsegueix empatar per Prohens al minut 24, però Edze Santmann va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de Prohens Charles Helgesson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paolo Zambianchi va entrar en el seu lloc.