Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZepTeam (1337004) - Tpmc italia (994525) » 190469543: T25/R1

Copa 190469543 Información oficial sobre el partido 190469543 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

ZepTeam Alineación oficial del equipo 'ZepTeam' en el partido 1 - 2 Barchus Batán Alineación oficial del equipo 'Barchus Batán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZepTeam Alineación oficial del equipo 'ZepTeam' en el partido 2 - 0 Barchus Batán Alineación oficial del equipo 'Barchus Batán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZepTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Cabrera va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martinavarro Escuredo de Zepteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 48 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martinavarro Escuredo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Burhan Odakan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Martinavarro Escuredo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Guillermo Andrade no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ricardo Acuña va xutar fora per a Zepteam, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Zepteam Patrik Alexandersson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lennert Beerta. El marcador continuava 0 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Zepteam, Cristòfol Martínez, col·locà la pilota just a les mans d'en Lennert Beerta. El marcador: 0 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Burhan Odakan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Zepteam.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Zepteam Guillermo Andrade, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lennert Beerta. El marcador continuava 1 - 2.

Barchus Batán

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barchus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ariel Irusta va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 105 (Ocasión de contra por la derecha): Barchus van sortir al contraatac amb encert al minut 105, però Éric Mengelle no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tullio Di Renzo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Passats 64 minuts de joc, en Ariel Irusta de Barchus va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Tullio Di Renzo de Barchus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Nora en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barchus Bernat Sagarra, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rafael Nora. El marcador continuava 0 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Barchus Éric Mengelle va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Ander Jiménez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Barchus.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Lennert Beerta de Barchus va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.