Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huercalense C.F (795107) - Paghatinaikos (796172) » 190469253: T25/R1

Copa 190469253 Información oficial sobre el partido 190469253 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Sylvia Saint Alineación oficial del equipo 'Sylvia Saint' en el partido 6 - 7 Paghatinaikos Alineación oficial del equipo 'Paghatinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sylvia Saint Alineación oficial del equipo 'Sylvia Saint' en el partido 2 - 3 Paghatinaikos Alineación oficial del equipo 'Paghatinaikos' en el partido
Tiene mucha potra 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,4 % 60,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sylvia Saint

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Raúl Campani de Silvia va aconseguir igualar el partit al minut 30, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 78 minuts, Peer Bech Jensen va superar per velocitat Marvin Casas per posar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Silvia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Viktor Hanus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Viktor Hanus va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Kurt Göttler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58, Raúl Campani arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Marco Astray va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alejandro Jose Savoy va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marco Astray va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Kurt Göttler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Campani de Silvia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Urban Carlflod de Silvia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kurt Göttler en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Silvia Marco Astray no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kurt Göttler es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Mauricio Barboza va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Silvia a la tanda de penals: 5 - 4!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Raúl Campani de Silvia va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Silvia, Víctor Fontdemora, col·locà la pilota just a les mans d'en Kurt Göttler. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Peer Bech Jensen de Silvia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kurt Göttler en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Viktor Hanus va xutar fora per a Silvia, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!

Paghatinaikos

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Alejandro Jose Savoy de Paghatinaikos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Roar Jonassen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Sebastián Aldunate va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Víctor Fontdemora va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Paghatinaikos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 96, quan Dirk Seevetal va quedar-se sol davant el porter Víctor Fontdemora, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Paghatinaikos, Marvin Casas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Paghatinaikos Gergely Lengyel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Fontdemora es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Rafael Amaya va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alejandro Jose Savoy, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Víctor Fontdemora va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Paghatinaikos i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Roar Jonassen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Víctor Fontdemora va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Paghatinaikos i 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Paghatinaikos Petro Sydihin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Fontdemora es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de Paghatinaikos, Sebastián Aldunate, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.