Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prigles C.F. (1366959) - Poceros FC (118598) » 190469249: T25/R1

Copa 190469249 Información oficial sobre el partido 190469249 en Hattrick

08.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

Prigles C.F. Alineación oficial del equipo 'Prigles C.F.' en el partido 1 - 3 Potorros Alineación oficial del equipo 'Potorros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Prigles C.F. Alineación oficial del equipo 'Prigles C.F.' en el partido 2 - 3 Potorros Alineación oficial del equipo 'Potorros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,9 % 67,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prigles C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Juan Ignacio Victori Lynn de Prigles va fer un bon esprint per escapar-se de Eetu Pasma i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Juan Ignacio Victori Lynn va estar a punt d'empatar per a Prigles quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Patrycjusz Walczak va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Juan Ignacio Victori Lynn no oblidarà el que li va passar durant el minut 88. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Vicente Aguinaga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Ricard Muntaner no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Krijn Gunst.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Aapeli Rajasuo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Juan Ignacio Victori Lynn, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Potorros

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Klemens Schlager de Potorros va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Potorros. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Klemens Schlager xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Eugenio Nardinocchi la va rematar Sébastien Abbès amb una magnífica volea que va fer pujar per a Potorros el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Boy Hengeveld, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Boy Hengeveld va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Diego Salazar de Potorros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Era el minut 23 quan després d'una dura entrada, el jugador Patrycjusz Walczak de Potorros s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.