Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jugones del Jeque FC (1458324) - FC Camprodon (437710) » 190466372: T25/R1

Copa 190466372 Información oficial sobre el partido 190466372 en Hattrick

08.10.2008 12:30:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

silverVakilla Alineación oficial del equipo 'silverVakilla' en el partido 0 - 6 Klan Goff Alineación oficial del equipo 'Klan Goff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
silverVakilla Alineación oficial del equipo 'silverVakilla' en el partido 2 - 1 Klan Goff Alineación oficial del equipo 'Klan Goff' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

silverVakilla

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baltasar Garrido es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Baltasar Garrido va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rade Kodić de silverVakilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Klan Goff

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del silverVakilla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jamie Clement la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Goff es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 5.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Alberto Camprubí va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 29.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Jamie Clement va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Pascual Garrido va aprofitar un error defensiu al minut 33, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Goff.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oscar Gómez, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Goff va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Alberto Camprubí, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, José Ramón Camuso va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): Oscar Gómez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alberto Mallea.