Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Fermines Team (122278) - Los Chuzos FC (774367) » 188021728: T24/R8

Copa 188021728 Información oficial sobre el partido 188021728 en Hattrick

06.08.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 8

San Fermines Team Alineación oficial del equipo 'San Fermines Team' en el partido 4 - 6 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Fermines Team Alineación oficial del equipo 'San Fermines Team' en el partido 2 - 0 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
Tiene suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Fermines Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Fermines s'esgargamellaven dempeus per esperonar Thomas Meyrat que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Olimpio Frende sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Salvador Cotillas que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El Fermines no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Olimpio Frende es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 6.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Als 76 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Fermines va acabar amb la pilota als peus de Salvador Cotillas que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Thomas Meyrat arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Salvador Cotillas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fermines.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de Fermines, en Ismail Mubarak, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Carles Comadevall de Fermines va abandonar el terreny de joc després de 45 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Peredo va entrar en el seu lloc.

Los Chuzos FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Iván Cortes va acabar en una passada genial cap al jugador de Chuzos Manuel Cantalapiedra, que va marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 en Paulino Chan va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 135 Minuto 44 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Manuel Cantalapiedra de Chuzos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 3.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Jonathan Starkey de Chuzos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alcides Ojeda, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Chuzos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 51, quan Manuel Cantalapiedra, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Iván Cortes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alcides Ojeda de Chuzos es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Xián Ave de Chuzos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.