Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SC Rummelkicker (990265) - Castelldefels (47586) » 187772372: T24/R7

Copa 187772372 Información oficial sobre el partido 187772372 en Hattrick

30.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 7

Trincheras Team Alineación oficial del equipo 'Trincheras Team' en el partido 4 - 8 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trincheras Team Alineación oficial del equipo 'Trincheras Team' en el partido 3 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trincheras Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): El Trincheras no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Diego Soler es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Trincheras s'esgargamellaven dempeus per esperonar Cristian Yermo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 56 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José Manuel Zayas no va poder aturar Diego Torrente de Trincheras, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 63 el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Diego Soler del Trincheras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): Albín Jandík va llançar una falta directa al minut 34 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 200 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 40. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Albín Jandík la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Rodríguez va estar a punt d'avançar els locals al minut 102 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Stenger de Trincheras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Diego Soler no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mikael Kullenmar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Albín Jandík va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cristian Yermo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, François Lambert va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Trincheras i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Magnus Nessbrant de Trincheras anava molt fort i col·locat però François Lambert no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Frank Sandvik de Trincheras va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): David Rodríguez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, François Lambert va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Trincheras i 4 - 7 al marcador.

Castelldefels

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Castelldefels van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en José Manuel Zayas.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Yuval Ben Zeev va marcar al minut 39 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adolfo Vallderrama va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Echedey Cózar de Castelldefels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): François Lambert va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Niceto de Saa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Castelldefels.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Yuval Ben Zeev de Castelldefels és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 6.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Adolfo Vallderrama va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Castelldefels a la tanda de penals: 4 - 7!
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Echedey Cózar anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 8 per a Castelldefels.