Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

David´s dream team (435496) - Povet (492829) » 187525461: T24/R6

Copa 187525461 Información oficial sobre el partido 187525461 en Hattrick

23.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 6

David´s dream team Alineación oficial del equipo 'David´s dream team' en el partido 0 - 4 flequi Alineación oficial del equipo 'flequi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
David´s dream team Alineación oficial del equipo 'David´s dream team' en el partido 1 - 6 flequi Alineación oficial del equipo 'flequi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

David´s dream team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mogens Kjærulff de David´s amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mogens Kjærulff de David´s per doble groga al minut 36.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jacob Nors no li va importar gens ni mica.

flequi

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Apolinarijus Snetkovas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 60, flequi va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Javier Vinuesa.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a flequi l'avantatge per 0 - 3. Mariano Solá en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Amnon Gavrieli va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 0 - 4 per a flequi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Vinuesa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Xacobo da Estaca, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Javier Vinuesa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): flequi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Jordi Bernabeu va quedar-se sol davant el porter Xacobo da Estaca, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): Xacobo da Estaca va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Petar Čizmin que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amnon Gavrieli de flequi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Mariano Solá de flequi es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.