Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Gandia (490750) - mldarchitecture (488871) » 187525069: T24/R6

Copa 187525069 Información oficial sobre el partido 187525069 en Hattrick

23.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 6

Sevilla Mode FC Alineación oficial del equipo 'Sevilla Mode FC' en el partido 0 - 1 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sevilla Mode FC Alineación oficial del equipo 'Sevilla Mode FC' en el partido 0 - 2 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla Mode FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sevilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ravid Ozeri, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 17 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Raul Albuquerque va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sevilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Enrique Prim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Costa de Sevilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Miguel Ureña de Sevilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

mldarchitecture

Goles Goles

  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gonzalo Asín va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Jesús Donat va estar a punt de posar per davant a mldarchitecture amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ramón Açougueiro va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Alessandro De Nisco va marcar al minut 51 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Ignacio Armengol es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Qamar Arghiyani probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.