Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merrick_71 (313359) - Foment F.C. (437213) » 187275304: T24/R5

Copa 187275304 Información oficial sobre el partido 187275304 en Hattrick

16.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 5

Girona Sporting Alineación oficial del equipo 'Girona Sporting' en el partido 3 - 2 birulillas Alineación oficial del equipo 'birulillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Girona Sporting Alineación oficial del equipo 'Girona Sporting' en el partido 1 - 1 birulillas Alineación oficial del equipo 'birulillas' en el partido
Tiene suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,9 % 11,3 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Girona Sporting

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sporting contenien la respiració mentre en Vuk Vićentijević s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro García Herrera va anar directament als peus de Vuk Vićentijević que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Sporting s'avançava al marcador al minut 80, després d'un rebot que va caçar en Salomón Carranza per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sporting sortien al contraatac. La falta llançada per Alberto Martínez Val va sortir força alta sense massa perill.
  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Suárez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salomón Carranza de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Jesús Suárez de Sporting va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Roberto Pernas va entrar en el seu lloc.

birulillas

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Pepe Graham va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per birulillas en aconseguir el 2 - 1.
  • 160 Minuto 46 (Gol de falta): L'entrenador de birulillas es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Pedro Gordón era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): birulillas va estar a punt d'empatar al 8 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Quique Cruz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): birulillas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Andrzej Makówka va quedar-se sol davant el porter Carlos Luciano Salvador, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Cristóvão Fontes va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.