Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pony Bravo (797964) - Psicodélico Abanbadreis CF (435353) » 187022697: T24/R4

Copa 187022697 Información oficial sobre el partido 187022697 en Hattrick

09.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 4

stgermaindespres Alineación oficial del equipo 'stgermaindespres' en el partido 6 - 4 Psicodélico Abanbadreis CF Alineación oficial del equipo 'Psicodélico Abanbadreis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
stgermaindespres Alineación oficial del equipo 'stgermaindespres' en el partido 4 - 1 Psicodélico Abanbadreis CF Alineación oficial del equipo 'Psicodélico Abanbadreis CF' en el partido
Tiene suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stgermaindespres

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els seguidors del stgermaindespres van tornar a saltar d'alegria al minut 43. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Pedro Calatayud que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passava el minut 44 del matx, quan l'atent Ross Squires va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Ross Squires de stgermaindespres va demostrar les seves habilitats al minut 57 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Pedro Calatayud s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): stgermaindespres va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 82 Jorge Borralho va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Javier Maroto va incrementar l'avantatge de stgermaindespres amb el 6 - 4 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): stgermaindespres va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Calatayud va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enrique Larrainzar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Kaan Tuğluk de stgermaindespres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Semblava que Mario Gómez Gómez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): El jugador de stgermaindespres Oscar Soro va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José Luis Santamarta va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Frederic Fortià no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Psicodélico Abanbadreis CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pere Martí va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, César Buixaderas va augmentar l'avantatge de Psicodelia a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Pere Martí va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 3 per a Psicodelia.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Leonhard Ducrot el va rematar Pedro Zapatero amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Martí.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Albert Segarras de Psicodelia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Óscar Agustín va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Ramos Rivero.