Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc galacticos (49305) - FC.pyoyo (486519) » 187022633: T24/R4

Copa 187022633 Información oficial sobre el partido 187022633 en Hattrick

09.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 4

fc galacticos Alineación oficial del equipo 'fc galacticos' en el partido 5 - 1 Las Pichonas Alineación oficial del equipo 'Las Pichonas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
fc galacticos Alineación oficial del equipo 'fc galacticos' en el partido 6 - 0 Las Pichonas Alineación oficial del equipo 'Las Pichonas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc galacticos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del galacticos contenien la respiració mentre en Otto Trattner s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de galacticos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Danilo Bacci va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de galacticos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Czesław Wawrzos va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tomás Aleixandre, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a galacticos.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan galacticos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Czesław Wawrzos des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomás Aleixandre va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 70. En Gonzalo Cabezón López va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Czesław Wawrzos gairebé va marcar per a galacticos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Rafael Torres una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Luís Mendonça va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): galacticos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nauzet Barrat Esteve no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Gilete al camp.

Las Pichonas

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ludwig Vasser el va rematar Antonio Ramírez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Antonio Ramírez de Pichonas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Zacharie Gravier de Pichonas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ludwig Vasser de Pichonas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.