Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jacinto1 (490533) - Els Peixets (315282) » 187022622: T24/R4

Copa 187022622 Información oficial sobre el partido 187022622 en Hattrick

09.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 4

Rápido Cansino de Follente Alineación oficial del equipo 'Rápido Cansino de Follente' en el partido 1 - 5 Pite's Dinamo Kiev Alineación oficial del equipo 'Pite's Dinamo Kiev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Rápido Cansino de Follente Alineación oficial del equipo 'Rápido Cansino de Follente' en el partido 0 - 9 Pite's Dinamo Kiev Alineación oficial del equipo 'Pite's Dinamo Kiev' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido Cansino de Follente

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Giorgio Siebenga, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Javier Rebellón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cansino se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giorgio Siebenga va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ori Ozeri de Cansino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pite's Dinamo Kiev

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per Pites va ser Iván Pola, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Munilla va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Emili Álvarez va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Pites.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Xilberte das Neves va augmentar l'avantatge de Pites a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Luis Vara va augmentar l'avantatge de Pites a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Alberto Hita que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Iván Pola de Pites va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.