Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STaRTRiK (1462457) - Pilota Taldea A+E+U (776772) » 187022598: T24/R4

Copa 187022598 Información oficial sobre el partido 187022598 en Hattrick

09.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 4

STaRTRiK Alineación oficial del equipo 'STaRTRiK' en el partido 6 - 7 Pilota Taldea A+E Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
STaRTRiK Alineación oficial del equipo 'STaRTRiK' en el partido 1 - 3 Pilota Taldea A+E Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STaRTRiK

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): STaRTRiK va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Desmond Brincat va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Iliyan Velinov va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 28 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iliyan Velinov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a STaRTRiK.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Ernst Vögelin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Artur Gacias va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Desmond Brincat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Piter Voorhoeve va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Iliyan Velinov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a STaRTRiK.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tiberiu Petre de STaRTRiK va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de STaRTRiK Mauro Muela no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Artur Gacias es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de STaRTRiK, Wout Geut, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de STaRTRiK Desmond Brincat, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Artur Gacias. El marcador continuava 6 - 6.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Hennes Binnie de STaRTRiK anava molt fort i col·locat però Artur Gacias no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de STaRTRiK Piter Voorhoeve, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Artur Gacias. El marcador continuava 6 - 6.

Pilota Taldea A+E

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Un mica després, Rein Hargi de Pilota va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats de Pilota van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Nuno Castelo Branco va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aarno Reppu per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Rijk Visser va marcar al minut 94 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Nuno Castelo Branco de Pilota, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 98, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rijk Visser de Pilota amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Pilota, en Aarno Reppu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Rein Hargi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Artur Gacias de Pilota, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pero Rubčić en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Bo van Klaveren anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Pilota.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dorus Lusink, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pero Rubčić va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pilota i 6 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pilota Rijk Visser va intentar enganyar Pero Rubčić amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Teemu Aitta, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pero Rubčić va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pilota i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): En Nuno Castelo Branco anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a Pilota.