Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joaqui CF (307529) - Sadell Nord (485707) » 187021486: T24/R4

Copa 187021486 Información oficial sobre el partido 187021486 en Hattrick

09.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 4

Dinamo de Leon Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Leon' en el partido 2 - 1 Sanpiter C.F Alineación oficial del equipo 'Sanpiter C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo de Leon Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Leon' en el partido 1 - 2 Sanpiter C.F Alineación oficial del equipo 'Sanpiter C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Leon

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 del partit, el jugador Jarle Tvedten de Dinamo va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 116 Minuto 102 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 102 minuts quan Jarle Tvedten va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Barak Rozenberg, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Barak Rozenberg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Dinamo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Avner Goldberger en un 1 contra 1 amb el porter Didier Riera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Acislo Murillo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dinamo.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Barak Rozenberg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dinamo.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jarle Tvedten va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avner Goldberger de Dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edward Siemko de Dinamo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Xavier González, de Dinamo, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Eric Keller el va substituir.

Sanpiter C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Anaxágoras Sauco donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Diego Lucero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Martin Falktorp de Sanpiter va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hans Christian Bojsen va entrar en el seu lloc.