Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Coristanco (311437) - S.D.Eibar "B" (307961) » 187021293: T24/R4

Copa 187021293 Información oficial sobre el partido 187021293 en Hattrick

09.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 4

RCD Coristanco Alineación oficial del equipo 'RCD Coristanco' en el partido 3 - 5 FCB herrjavier Alineación oficial del equipo 'FCB herrjavier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Coristanco Alineación oficial del equipo 'RCD Coristanco' en el partido 1 - 2 FCB herrjavier Alineación oficial del equipo 'FCB herrjavier' en el partido
Tiene suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Coristanco

Goles Goles

  • 139 Minuto 21 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Coristanco Rieuwert Verdoes va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Dhaneshwar Varma va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Riko Rajatie del Coristanco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Coristanco va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rieuwert Verdoes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En José Lourenço de Oliveira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coristanco se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diviyani Sengar de Coristanco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): Cyriel Ghyselincks de Coristanco va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Diego Munárriz s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mihai Arion, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Diego Munárriz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Coristanco i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per José Lourenço de Oliveira de Coristanco anava molt fort i col·locat però Diego Munárriz no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Baltazar Podlejski va clavar el 3 - 3 per a Coristanco amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Oliver Como de Coristanco va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.

FCB herrjavier

Goles Goles

  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 71. L'anotador per herrjavier va ser Francisco Manuel Desfar, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a herrjavier al minut 79, però el xut de Henry Altheim va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Veiko Kaasik de herrjavier amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de herrjavier Henry Altheim no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Yordan Tilev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Dhaneshwar Varma de herrjavier va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Paavo Sihvonen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a herrjavier.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Jorge Salvà anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a herrjavier.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Diego Munárriz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a herrjavier.