Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa LLoron F.C (313268) - prehistorico total (772529) » 186761003: T24/R3

Copa 186761003 Información oficial sobre el partido 186761003 en Hattrick

02.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 3

FC Destiny Alineación oficial del equipo 'FC Destiny' en el partido 3 - 0 ATLANTIS F.S Alineación oficial del equipo 'ATLANTIS F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Destiny Alineación oficial del equipo 'FC Destiny' en el partido 1 - 1 ATLANTIS F.S Alineación oficial del equipo 'ATLANTIS F.S' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 9,9 % 66,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Destiny

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Destiny van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Andrea Archino.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Destiny pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel Uranga va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José María Barca es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Petrus Geamãnu de Destiny va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nedo Maccarone va prendre el seu rol al minut 19.

ATLANTIS F.S

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): David Goiri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mikael Mikkanen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Jorge Gassius quasi aconsegueix empatar per ATLANTIS al minut 25, però Mikael Mikkanen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Wilson Revetria de ATLANTIS va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jorge Gassius que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Ricardo López Basaguren completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Lorenzo Ferlenga ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillem Vilamosa de ATLANTIS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.